marktklaar logo geel

ONMISBAAR: WIJ VERANDEREN JOUW WEBSITEBEZOEKERS IN TROUWE KLANTEN.

Ben jij ook klaar met bezoekers die niets opleveren?

Wij ook. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website hen omzet in betalende klanten.

89% VAN DE WEBPAGINA'S DIE WIJ CHECKEN MISSEN 3+ CONVERSIE-VERHOGENDE ELEMENTEN .

Laatste versie: 02/01/2024

Beste ondernemer,

 

Veel bedrijven hebben geïnvesteerd in een website die er gewoon goed uitziet. Als ondernemer besteed je vervolgens tijd en geld aan advertenties, SEO en e-mailmarketing om bezoekers naar je site te lokken. 

 

Maar wat blijkt? Op het cruciale moment haken deze bezoekers af en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Erg frustrerend, want je weet dat jouw product of dienst goed is en dat een groot deel van je websitebezoekers er in geïnteresseerd moet zijn.

 

Gelukkig kan ik je dit verzekeren: het ligt niet aan het design van je website of aan je product of dienst. 

 

Verkopen is een vak-apart dat verder gaat dan uitleggen waarom mensen jouw product of dienst moeten aanschaffen. 

 

Online verkopen vereist diepgaande expertise in marktonderzoek, consumentenpsychologie, data-analyse, speciale communicatie-technieken en website-standaarden die elk jaar veranderen. 

 

Daarom is het niet zo gek dat in 89% van de websites die wij analyseren meer dan 3 effectieve conversie-verhogende elementen missen.

 

Expertise in online marketing groeit over de hele wereld. De concurrentie wordt simpelweg steeds beter. En wie achterblijft, levert helaas in.

 

Al onze marketingdiensten berusten op effectieve websites die converteren. Daarom kijken wij volgens onze Bottleneck-First Aanpak altijd ook naar je conversieratio’s om deze op te krikken van 0,1% richting 2,5% of soms zelfs 10% (afhankelijk van je markt).

 

Ben jij benieuwd hoe we jouw websitebezoekers zouden omzetten in betalende klanten? Klik dan op de knop hieronder!

WAAROM BESTEED JE NIET 10X MEER aAN JE MARKETING?

Eigenlijk weten we al waarom jij je advertentiebudget of andere marketingkosten niet vandaag nog verdubbelt. Je kosten zouden te veel oplopen en de winst zou te laag zijn.

 

Dat is precies het probleem dat we oplossen met onze Landingspagina Optimalisatie.

 

Een sterk geoptimaliseerde landingspagina zorgt voor:

Met een website die perfect ingesteld is voor verkopen, wordt het dus wél aantrekkelijk om je marketing op te schalen doordat je flink meer winst behaalt op al je SEO, email, én advertentie-activiteiten.

ZO VERBETEREN WIJ CONVERSIE-RATIO's met MEER DAN 30%...

1. Markt-Onderzoek & Concurrentie-Analyse

We onderzoeken hoe jouw product of dienst in de markt ligt, wie potentiële doelgroepen zijn, wat hun grootste pijnpunten zijn, en hoe we jouw product of dienst kunnen afzetten tegenover je concurrenten. Dit vormt de basis van alle effectieve marketing.

2. CONVERSIE-VERHOGENDE ELEMENTEN TOEVOEGEN O.b.v. Consumenten-psychologie

We sluiten je product of dienstpagina's perfect aan op je doelgroepen. Zo krijgen zij het gevoel alsof jouw product of dienst speciaal voor hen is gemaakt en ontnemen wij al hun twijfels. Dit is de sleutel tot extreem effectieve websites.

3. Gemiddelde Orderwaarde Verhogen

Twee vliegen in één klap! We veranderen niet alleen meer bezoekers in klanten, maar we kunnen ook elke nieuwe klant gemiddeld meer laten bestellen.

4. A/b testen voor continue verhoging van je conversieratio

Elke website en markt is uniek. We testen je pagina's continu om te vinden wat voor jouw bedrijf en jouw klanten werkt om meer te verkopen via je website.

Boek je gratis 15-minuten gesprek in.

Plan een afspraak in op Job’s kalender om vandaag nog je gesprek te plannen.

 

DIT KENNISMAKINGSGESPREK IS VOOR JOU ALS JE: