marktklaar logo geel

MEER VERKOPEN EN MINDER AAN GOOGLE BETALEN MET DE JUISTE ADVERTENTIE-TRUCS

Ben jij ook klaar met geld betalen aan Google zonder resultaat?

 

Wij ook. Daarom zorgen we ervoor dat jouw advertentiebudget veelvoudig terugkomt.

93% VAN DE ADVERTENTIE-ACCOUNTS DIE WIJ CHECKEN BETALEN TE VEEL PER KLIK EN CONVERSIE.

Laatste versie: 12/12/2023

Beste ondernemer,

 

Je hebt het vast gemerkt. Beginnen met adverteren wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Binnen 10 minuten is Google of Meta gekoppeld aan je credit card en binnen 1 dag wordt je geld afgeschreven. 

 

De resultaten laten vaak echter een stuk langer op zich wachten. Vaak komen ze helemaal niet of vallen ze flink tegen. 

 

Misschien heb je het al proberen op te lossen door met een Google contactpersoon te spreken of iemand met ervaring je campagnes in te laten stellen, maar ook dit leidt zelden tot het gewilde resultaat. Misschien werk je zelfs al met een marketingpartij, maar ook dat loopt niet zoals je verwachtte. 

 

Om deze reden begonnen wij dit jaar met het aanbieden van onze Gratis Google Ads Winst-Check. Hieruit bleek dat 93% van de bedrijven te veel betalen per klik en hierdoor te veel betalen per conversie. Ook bleek dat bedrijven niet snel opschalen omdat zij slecht inzicht hebben in de winstgevendheid van verschillende campagnes.

Effectieve advertentiecampagnes zijn de beste manier om betrouwbaar en inzichtelijk je omzet en winst te vergroten. 

 

En niet te vergeten: als jouw advertenties niet perfect zijn, is dat ook nog eens voordelig voor de advertentieposities van je directe concurrenten. Een groot probleem dus! Maar gelukkig ook goed op te lossen met de juiste kennis.

 

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw advertenties? Klik dan op de knop hieronder!

ADVERTENTIE-BUDGET IS ER OM TE VERHOGEN.

Gaat je advertentiebudget nooit omhoog omdat het te veel kost? Dan is er een probleem. De juiste advertenties leveren namelijk geld op dat je kan herinvesteren in de groei van je bedrijf. 

 

De meeste bedrijven hebben dezelfde problemen:

Wanneer deze problemen opgelost zijn weet je precies hoeveel euro er terugkomt voor elke euro die jij in je advertenties steekt. Zo kan je snel en gecontroleerd de omzet en winst van je bedrijf groeien. 

ZO VERHOGEN WIJ ADVERTENTIE-WINST BINNEN 1 MAAND...

1. OPTIMALISEREN VAN (GEAVANCEERDE) INSTELLINGEN

De resultaten van jouw advertenties zijn ook sterk afhankelijk van de instellingen in je Google of Meta account. Onze experts weten precies welke instellingen je kosten per klik en conversie sterk zullen verlagen.

2. ADVERTENTIES VERBETEREN O.b.v. Consumenten-psychologie

We creëren en verbeteren advertenties door o.a. de teksten, afbeeldingen, titels, en meer sterk te optimaliseren. Zo is elke advertentie effectiever en betaal je minder per klik en conversie.

3. NIEUWE WINSTGEVENDE CAMPAGNES OPZETTEN & OPSCHALEN

We herkennen winstgevende advertenties vroeg zodat we deze kunnen uitbreiden. Zo verhogen we je omzet & winst door te focusen op je meest winstgevende campagnes.

4. A/b testen voor continue verhoging van je OMZET

We behouden en verbetering de effectiviteit van je advertentiecampagnes om een gecontroleerde groei van je omzet en winst vast te houden.

Boek je gratis 15-minuten gesprek in.

Plan een afspraak in op Job’s kalender om vandaag nog je gesprek te plannen.

 

DIT KENNISMAKINGSGESPREK IS VOOR JOU ALS JE: