marktklaar logo geel

UNIEKE METHODE: ZO MAKEN WE VAN JOUW MARKETING EEN GEOLIEDE VERKOOP-MACHINE

Ben jij ook klaar met 13-in-een-dozijn marketingbureaus?

Wij ook. Daarom hebben wij een uiterst succesvolle eigen methode ontwikkeld.

ONZE "BOTTLENECK-FIRST AANPAK" MAAKT ONS ANDERS BETER .

Laatste versie: 17/12/2023

Beste ondernemer,

 

Bij MarktKlaar begrijpen we dat effectieve marketing niet slechts draait om het vergroten van je inspanningen, maar om het identificeren van de knelpunten die de grootste impact kunnen hebben op je verkopen.

 

Dit is waar onze unieke “Bottleneck-First Aanpak” om de hoek komt kijken. Maar wat is een bottleneck? Een bottleneck is een punt waar je de minste moeite hoeft te investeren om het grootste positieve resultaat te behalen. 

 

Stel je voor dat je een tuinslang hebt met een knik erin – zodra je deze knik verwijdert, stroomt het water gemakkelijk en in grote hoeveelheden. Wij zoeken deze knik, maken hem los én zetten de kraan verder open, maar dan in jouw marketingkanalen.

 

Zo gaan we in onze aanpak de effectiefste marketingkanalen voor directe verkopen langs: SEO, Advertenties, Landingspagina Optimalisatie en Emailmarketing. En geloof me, bij elk bedrijf – hoe groot het ook is – vinden wij nog altijd pijnlijke bottlenecks die we kunnen oplossen die het aantal verkopen flink verhoogt.

 

Bij deze aanpak gaan wij dieper dan gewone marketingbureaus. Ons team bestaat uit specialisten met diploma’s in psychologie, data science, communicatie en human decision science. Dankzij deze combinatie van expertise en onze “Bottleneck-First Aanpak” kunnen we de meest effectieve marketingstrategieën ontwikkelen die je verkopen op korte termijn verhogen.

 

Ook HIEROM STAPPEN ONDERNEMERS NAAR ONS OVER...

100% focus op verkopen en winst

In tegenstelling tot andere marketingbureaus kijken wij niet naar 'volgers', 'kliks', of 'websitebezoekers'. Wij kijken naar verkopen, want dat is wat jouw bedrijf uiteindelijk nodig heeft.

Al onze activiteiten zijn daarom 100% gericht op het verhogen van verkopen en winst en het verlagen van overbodige marketingkosten.

OMNICHANNEL - LAAT GEEN GELD OP DE PLANK LIGGEN ALS DAT NIET HOEFT

Elk marketingkanaal werkt samen om je verkopen en winst te verhogen. Een webpagina die bezoekers efficiënt omzet in klanten verhoogt ook de resultaten van je SEO, Advertenties en Emailmarketing.

Daarom bekijken wij meerdere kanalen om hier bottlenecks in op te lossen, of om de prestaties ervan gigantisch te verhogen.

EEN GROEIPARTNER - IN PLAATS VAN EEN ONGEÏNTERESSEERD BUREAU

Wij zijn geen bureau dat zich alleen laat horen wanneer jij drie keer aandringt na maanden van stilte.

Bij ons krijg je een betrokken groeipartner die jouw persoonlijke contactpersoon is en verantwoordelijk is voor jouw marketingcampagnes.

Je werkt nauw samen met deze persoon om snel te kunnen schakelen en om helder inzicht te krijgen in de uitgevoerde taken en de bijbehorende resultaten.

BETAAL ALLEEN BIJ GOED RESULTAAT

Last but not least: Bij ons betaal je niet als er geen resultaat geboekt wordt. Er zijn op dit moment te veel slechte marketingbureaus die veel beloven, maar weinig waarmaken. Wij zijn zo niet. Als jouw producten of diensten goed zijn, werken wij graag met garanties.

Boek je gratis 15-minuten gesprek in.

Plan een afspraak in op Job’s kalender om vandaag nog je gesprek te plannen.

 

DIT KENNISMAKINGSGESPREK IS VOOR JOU ALS JE: