marktklaar logo geel

BINNEN 7 DAGEN EXTREEM GOEDKOOP JE OMZET EN LTV VERHOGEN DOOR HERHAALKOPEN TE STIMULEREN

Email verouderd of ineffectief?

 

Absoluut niet! Email is onmisbaar in het langdurig sterk verhogen van herhaalaankopen.

HEB JIJ EEN WEBSHOP?

Dan is onze Ecommerce Emailmarketing dienst perfect voor jou. Klik op de knop hieronder! 

85% VAN DE BEDRIJVEN DIE WIJ CHECKEN LATEN ELKE WEEK GELD LIGGEN DOOR GEBREKKIGE EMAIL-MARKETING.

Laatste versie: 02/01/2024

Beste ondernemer,

 

Het voelt misschien een beetje ouderwets; email. Maar in de praktijk blijkt dat emailmarketing vaak zelfs hét meest winstgevende marketingkanaal is dat bedrijven tot hun beschikking hebben. 

 

Emailmarketing kan bezoekers over de streep trekken voor een eerste aankoop, maar is óók de beste manier om op een persoonlijke manier herhaalaankopen te stimuleren bij jouw klanten.

 

Voor webshops is emailmarketing onmisbaar om hun winst te verhogen op bestaande klanten. Voor niche-producten of diensten is emailmarketing echter onmisbaar om mensen te informeren en over te halen tot een eerste aankoop. Effectief op meerdere fronten dus!

 

Het grootste voordeel? Dat een aanzienlijk deel van je emailmarketing geautomatiseerd kan worden! Als je dit doet kan je dus via het juiste systeem op een consistente manier je verkopen verhogen.

 

Echter zien wij in de praktijk dat 85% van de bedrijven enkele grote gebreken vertonen in hun emailmarketing, voornamelijk in deze automatiseringen. Zonde! 

 

Het instellen van geautomatiseerde emailmarketing is namelijk extreem effectief om zowel op korte termijn als de lange termijn je omzet te verhogen. Hoe eerder je dit doet, hoe langer je er profijt van hebt.

 

 

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw emailmarketing? Klik dan op de knop hieronder!

Automatisch MEER WINST DOOR EMAIL DOEN WIJ ZO...

1. WE LATEN JE EMAILLIJSTEN STERK GROEIEN

D.m.v. het optimaliseren of instellen van pop-ups, aanmeldformulieren, of het bieden van voordelen bij inschrijving.

2. WE SEGMENTEREN & PERSONALISEREN JE EMAILS

We creëren relevante groepen binnen je maillijsten om de juiste mails te kunnen richten aan de mensen voor wie deze interessant zijn. Dit verlaagt afmeldingen en verhoogt omzet sterk.

3. WE VOORKOMEN AFMELDINGEN D.m.v. HOOGWAARDIGE content

We creëren mails die je klanten leuk en interessant vinden zodat zij tevreden zijn om je mails te ontvangen. Dit is goed voor je imago én voorkomt afmeldingen.

4. WE VERHOGEN JE CUSTOMER LIFETIME-VALUE EN STIMULEREN HERHAALAANKOPEN

We zorgen ervoor dat elke binnengehaalde klant op de midden- en lange termijn meer aankopen doet. Ook zorgen we ervoor dat op de korte termijn maximaal gebruik kan maken van acties, kortingen, uitverkopen, of nieuwe collecties aan kan bieden voor een sterk verhoogde omzet.

Boek je gratis 15-minuten gesprek in.

Plan een afspraak in op Job’s kalender om vandaag nog je gesprek te plannen.

 

DIT KENNISMAKINGSGESPREK IS VOOR JOU ALS JE: